Kontogianni Bath & Floor στη Λάρισα: Νέα συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ειδών υγιεινής Ideal Standard

Home/Νέα/Kontogianni Bath & Floor στη Λάρισα: Νέα συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ειδών υγιεινής Ideal Standard

Η εταιρεία Kontogianni Bath & Floor είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Ideal Standard, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για υψηλής ποιότητας λύσεις μπάνιου σε οικιστικά, δημόσια ή τουριστικά κτίρια.

Στα Showrooms του καταστήματος Kontogianni Bath & Floor στη Γιάννουλη Λάρισας θα βρείτε όλα τα δημοφιλή προϊόντα της κορυφαίας εταιρείας Ideal Standard. Ανακαλύψτε τις νέες σειρές σε λεκάνες, μπαταρίες και νιπτήρες και βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για ένα ονειρεμένο μπάνιο.

Η εταιρεία Kontogianni Bath & Floor αριθμεί 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πλακιδίων και στα είδη υγιεινής στη Λάρισα. Χάρη στην υψηλή επιστημονική της κατάρτιση, η αρχιτέκτονας Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη φροντίζει να σας παρέχει καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις για τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Η εταιρεία παραμένει πάντα ενήμερη για όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης και στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία ειδών υγιεινής Ideal Standard.

Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, τα δάπεδα και όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης, με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού της επιχείρησης Kontogianni Bath Floor.

Skip to content