Ανανέωση συνεργασίας της εταιρείας Kontogianni Bath Floor με την κορυφαία Ιταλική εταιρεία Florim Ceramiche

Home/Νέα/Ανανέωση συνεργασίας της εταιρείας Kontogianni Bath Floor με την κορυφαία Ιταλική εταιρεία Florim Ceramiche

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους προχώρησαν η εταιρεία Kontogianni Bath & Floor από τη Λάρισα με την κορυφαία Ιταλική εταιρεία Florim Ceramiche.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο εταιρειών έρχεται να επισφραγίσει μια πολυετή σχέση με την αποκλειστική διανομή στην Π.Ε. Λάρισας των premium προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας.

Η Florim είναι ένα από τα ισχυρότερα brand στην κατασκευή πλακιδίων. Η παγκόσμια φήμη, η αναγνώριση και τα βραβεία της εταιρείας είναι το αποτέλεσμα μιας στρατηγικής βελτίωσης της επωνυμίας που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια. Η Florim εντάσσει επίσημα κάτω από την ομπρέλα της τις ιστορικές Ιταλικές εμπορικές μάρκες Rex, Casa Dolce Casa – Casamood, Floor Gres και Cerim, μετατρέποντάς τις σε πολυτελείς, δημιουργικές, αρχιτεκτονικές και σύγχρονες εκφράσεις σχεδιασμού.

Όλες οι συλλογές πλακιδίων της εταιρείας Florim χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα, την σύγχρονη αισθητική, την επιδεικτική πολυτέλεια σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη χρήση υλικών, εκφράζοντας την έννοια του σύγχρονου χώρου.

Το σύνθημα “Made in Florim” αποτελεί εγγύηση ποιότητας, καινοτομίας, ιταλικής τεχνογνωσίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Η εταιρεία Kontogianni Bath & Floor αριθμεί 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Χάρη στην υψηλή επιστημονική της κατάρτιση, η αρχιτέκτονας Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη φροντίζει να σας παρέχει καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις για τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Η εταιρεία Kontogianni Bath & Floor παραμένει πάντα ενήμερη για όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης και στο πλαίσιο αυτό ανανέωσε τη συνεργασία της με την κορυφαία Ιταλική εταιρεία Florim Ceramiche.

Αναζητείστε τα premium προϊόντα της Ιταλικής εταιρείας Florim, σε προνομιακές τιμές, στα Showrooms της εταιρείας Kontogianni Bath & Floor, στη Γιάννουλη Λάρισας. Βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο, τα δάπεδα και όλους τους χώρους του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης, με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού της επιχείρησης Kontogianni Bath Floor.

Skip to content